Digigoodies-webinaari


  31.10.2017 klo 14:00 - 15:30
Verkossa,  Adobe Connect,  Huone:

Sisältö

Digigoodies 5

Digigoodies -webinaarisarjassa tekijät itse esittelevät digiopetuksen hyviä käytäntöjä. Webinaariin voit osallistua Adobe Connectin välityksellä verkossa osoitteessa flax.xamk.fi/digimentorit. Webinaarit tallennetaan ja ne ovat katsottavissa Staffissa myös myöhemmin. Digigoodies -webinaarit toteutetaan E-kampuksen ja digimentorien yhteistyönä. Webinaarin voi osallistua myös ilmoittautumatta.

14.00 – 14.25 Tarinan avulla pelillisyyttä opintojaksolle 

lehtori Jarkko Ansamäki

14.25 - 14.50 Tarinan avulla opitaan sosiaaliturvatyön taitoja – tapaus Suomisen perhe 

Ohjaus sosiaaliturvatyössä- opintojaksolla kurssin suorittaminen tapahtuu yhden keksityn perheen ympärille rakennetusta rastiradasta. Opintojakson rastitehtävät on toteutettu verkkoesityksinä. Opintojakson arviointi perustuu opiskelijan mallivastausten pohjalta tapahtuvaan itsearviointiin. Toteutus mahdollistaa isonkin osallistujajoukon. 

lehtorit Seija Nissinen ja Lea Saari-Kääriäinen

14.50 – 15.15 Viestinnän opetusta välineestä riippumatta  

Millaisia valintoja opettaja joutuu tekemään ja millaisia vaihtoehtoja punnitsemaan viedessään opetusta verkkoympäristöön? Kuinka säilyttää se, mitä on säilytettävissä? Kuinka korvata se, mikä ei ole toteutettavissa?  

lehtori Osku Kiri

15.15 -15.30 H5P - Uusi aktiviteetti Moodlessa

suunnittelija Laura Rautio, E-kampus 


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Mirva Pilli-Sihvola

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.