Digigoodies -webinaari


  06.02.2020 klo 13:00 - 14:00
Verkossa,  Adobe Connect,  Huone: https://flax.xamk.fi/ekampus

Sisältö

Digigoodies -webinaarisarjassa tekijät itse esittelevät digiopetuksen hyviä käytäntöjä. Webinaariin voit osallistua verkossa AC -osoitteessa flax.xamk.fi/ekampus. Webinaarit tallennetaan ja ne ovat katsottavissa Staffissa myös myöhemmin.

Tämä Digigoodies -webinaari toimii starttina kevään 2020 Digipedavalmennukselle, jonka teemana on "Suurryhmätoteutukset verkossa".

Ohjelma
Miten hyödyntää Xamkin verkkoympäristön tarjoamia työkaluja? Kuinka taivuttaa Learn-ympäristöä omaan oppimiskäsitykseen sopivaksi? Kuinka rakentaa vuorovaikutusta AC-ympäristössä?  Omia ratkaisujaan verkko-opetuksen haasteisiin esittelevät Digigoodies –webinaarissa 6.2. klo 13-14 lehtorit Miia Liukkonen, Vesa Kankare ja Tuija Suikkanen-Malin. Lisäksi tutustumme Learnin aktivointiviesti -työkaluun.  

13.00 Opintojakson arvioinnin automatisointi, Miia Liukkonen, lehtori, Informaatioteknologian koulutusyksikkö 

13.15 Ohjaava verkko-oppimisympäristö, Vesa Kankare, lehtori, Informaatioteknologian koulutusyksikkö  

13.30 Suhdeperusteisuus oppimisen ytimenä - onko mahdollista verkko-opetuksessa? Tuija Suikkanen-Malin, yliopettaja, Sosiaalialan ja toimintakyvyn edistämisen koulutusyksikkö 

13.45 Automatisoitu ohjaus Learn-ympäristössä: aktivointiviesti työkaluna, suunnittelija, E-kampus, Sari Metsälä  

Ilmoittaudu: Koulutuskalenterissa http://kirpa.xamk.fi/ torstaihin 6.2. mennessä.  
Osallistu: Adobe Connect (AC) -ympäristössä osoitteessa http://flax.xamk.fi/ekampus. Tallenne webinaarista on katsottavissa myöhemmin.  

Tarkemmat ohjeet AC:n käyttöön löytyvät Adobe Connect ohjeet sivulta.  

Tervetuloa osallistumaan!


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Mirva Pilli-Sihvola
Tiina Parkkonen

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.