Digitools-webinaari - Funet Video ja OneDrive


  14.05.2020 klo 13:00 - 14:00
Verkossa,  Adobe Connect,  Huone: https://flax.xamk.fi/ekampus

Sisältö

Digitools -webinaarisarjassa tuodaan esille digityökalujen mahdollisuuksia ja käyttötapoja. Webinaariin voit osallistua verkossa AC -osoitteessa https://flax.xamk.fi/ekampus. Webinaarit tallennetaan ja ne ovat katsottavissa Staffissa myös myöhemmin.

Webinaarissa käsiteltävät aiheet:

Esittelemme webinaarissa organisaation tarjoamia työkaluja, joilla opettaja voi tehdä ja hyödyntää videoita opetuksessa.

Xamkille on tulossa videotallennepalvelu Funet Video, joka perustuu Panopto-ohjelmistoon. Funet Videon avulla opettajat ja opiskelijat voivat tuottaa ja jakaa videoita helposti ja monipuolisesti. Järjestelmällä onnistuu luentojen ja kuvaruutukaappausten tallentaminen, hakeminen, jakaminen ja peruseditointi sekä livelähetykset. Webinaarissa esittelemme Panopton ominaisuuksia ja peruskäyttöä.

Käsittelemme myös Microsoft Office365 OneDrivea. Käymme lyhyesti läpi, miten oppimisympäristöissä (Learn, Open Learn) on mahdollista jakaa tiedostoja OneDriven kautta ja miten opiskelijat pystyvät erilaisia tehtävä- ja tiedostopalautuksia tekemään siten, että ne jäävät opettajalle talteen.

Webinaarin OneDrive-osuus tallennetaan ja on katsottavissa Staffissa myös myöhemmin.


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Heli Onnela

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.