Digipeda-webinaari - Läsnäolo digitaalisessa opettajuudessa


  12.05.2020 klo 13:00 - 14:00
Verkossa,  Adobe Connect,  Huone: flax.xamk.fi/ekampus

Sisältö

Digipeda -webinaarisarjassa käsitellään ja ratkotaan digiopetuksen pedagogisia mahdollisuuksia ja haasteita. Webinaariin voit osallistua verkossa AC -osoitteessa flax.xamk.fi/ekampus. Webinaarit tallennetaan ja ne ovat katsottavissa Staffissa myös myöhemmin. Tämä webinaari on osa Kurssit kuntoon syksyksi -teemaviikon tarjontaa.

 

Läsnäolo digitaalisessa opettajuudessa 

Tässä kevään Digipeda-webinaarissa teemana on läsnäolo digitaalisessa opettajuudessa.   

Webinaari on luonteeltaan paneelikeskustelu, jossa käsitellään ohjauksen ja läsnäolon merkityksiä verkko-opetuksessa. Paneelissa keskustellaan siitä, millaista ohjausosaamista tänä päivänä digitaalisessa opettajuudessa tarvitaan, millaisilla ratkaisuilla voidaan lisätä läsnäolon tunnetta verkko-opetuksessa ja millaisia positiivisia vaikutuksia läsnäolon tunteen syntymisellä voi olla. 

Paneelisteina ovat lehtori Päivi Korhonen Xamkista, monimuotopedagogiikan suunnittelija Maarit Ignatius Karelia amk:sta sekä opiskelijaedustaja Xamkista.

Tervetuloa mukaan seuraamaan ja kommentoimaan paneelin sisältöjä. 


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Riikka Järvinen

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.