Xamk - Koulutuskalenteri http://kirpa.xamk.fi 03.02.2020 - Seinäkiipeilyn varmistuskurssi Mikkelissä, Mikkeli http://kirpa.xamk.fi/course/2207 Seinäkiipeilyn varmistuskurssi Mikkelissä
03.02.2020 klo 17:00 - 21:00
Mikkeli - Mikkelin kampus, Luokka: Saimaa Stadiumi, Raviradantie 22 b

Seinäkiipeilyn varmistuskurssi henkilöstölle Mikkelin Saimaa Stadiumilla!

Kurssilla opit kiipeämään köysireittejä ja varmistamaan pariasi turvallisesti. Kurssilla on mahdollisuus antaa näyttö ja suorittaa kiipeilyn varmistuskortti (vihreä kortti), jolla saa varmistaa yläköysireittejä useimmissa suomalaisissa kiipeilykeskuksissa.

Kurssi on maksuton! Omia välineitä ei tarvita, saat lainavälineet Saimaa Stadiumilta.

Max. 12 osallistujaa. Ilmoittautuminen to 30.1. mennessä.
Opettaja: Tommi Pantzar

Ilmoittaudu tästä

]]>
http://kirpa.xamk.fi/course/2207
13.03.2020 - Digi.peda-seminaari, Mikkeli http://kirpa.xamk.fi/course/2151 Digi.peda-seminaari
13.03.2020 klo 09:30 - 15:00
Mikkeli - Mikkelin kampus, Luokka: D127

Digi.peda -seminaari on vuosittain toistuva tapahtuma, jossa esitellään digiopetuksen uusia tuulia ja jaetaan hyviä käytäntöjä. Seminaarissa myös julkistetaan vuoden Digiope -palkinnon saaja.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille verkko-opetuksesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille opettajille, hallinnon edustajille sekä opiskelijoille Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa. Myös yhteistyökumppanien edustajat ovat tervetulleita osallistumaan. Seminaarin toteutuksesta vastaa E-kampus -yksikkö yhteistyössä digimentorien kanssa.

Vuoden 2020 seminaari toteutetaan osana Digipedavalmennusta. Mukaan puhujiksi kutsutaan sekä Digiope -äänestyksessä menestyneitä opettajia että muita aktiivisia kehittäjiä. Tule oppimaan uutta ja hakemaan ideoita! Osaa seminaarista (aamupäivä + hyvät käytännöt) on mahdollista seurata verkon yli osoitteessa https://flax.xamk.fi/digipeda.
 

>> ILMOITTAUDU SEMINAARIIN TÄSTÄ <<


Seminaaripäivän rakenne ja sisältö tarkentuvat pian.

Ilmoittaudu tästä

]]>
http://kirpa.xamk.fi/course/2151