Digigoodies -webinaari


  13.05.2019 klo 13:00 - 14:15
Verkossa,  Adobe Connect,  Huone: http://flax.xamk.fi/ekampus

Sisältö

Digigoodies -webinaarisarjassa tekijät itse esittelevät digiopetuksen hyviä käytäntöjä. Webinaariin voit osallistua verkossa AC -osoitteessa flax.xamk.fi/ekampus. Webinaarit tallennetaan ja ne ovat katsottavissa Staffissa myös myöhemmin.

13.00-13.20 Kliinisten aineiden opettaminen verkossa - Lehtori Katri Rissanen esittelee Digiope-äänestyksessä huomioidun opintojaksonsa Kirurginen ja perioperatiivisen hoitotyön rakennetta ja sen toteutustapaa sekä pohtii mitä hyötyä verkko-opetuksesta on ollut käytännön harjoitusten näkökulmasta.

13.20-13.40 Ohjeistuksen ja automaation hyödyntäminen verkko-opetuksessa - Lehtori Marja-Leena Koskinen kertoo keskeisimmät asiat Digiope-äänestyksessäkin esille tulleesta opintojaksostaan Asiakaslähtöinen markkinointi.

13.40-13.50 H5P:n uudet työkalut - Suunnittelija Riikka Räikkönen esittelee Moodlen uusimpia versioita H5P-aktiviteeteista.

13.50-14.15 MOC2Be - Projektipäällikkö Pekka Pulkkinen ja verkko-opetuksen koordinaattori Tiina Parkkonen kertovat kehitteillä olevasta MOC2Be-tuotantomallista, joka tarjoaa Xamkin MOC-toteutuksille järjestelmällisen suunnittelu-, toteutus ja kehittämisprosessin.

 

Webinaariin on mahdollista osallistua kaikilta kampuksilta. Webinaari taltioidaan ja se on myöhemmin katsottavissa Staffissa. Tarkemmat ohjeet AC:n käyttöön: https://moodle.xamk.fi/mod/page/view.php?id=706389 


Kohderyhmät

Xamk

Vastuuhenkilö

Tiina Parkkonen

 

 

 

Ilmoittautuminen
Valitettavasti koulutuksen ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit kuitenkin halutessasi olla vielä yhteyksissä koulutuksen vastuuhenkilöön ja kysyä mahdollisuutta osallistua.